22-09-2009

Ravioli met paprika en paddestoelen

400 gram gemengde paddestoelen (bijv. champignons, shiitake, oesterzwammen)
1 groene paprika
4 lente-uitjes
1 groen pepertje
ravioli gevuld met kaas (in de koeling)
olijfolie
1 theelepel tijm
versgemalen peper & zout
1 deciliter witte wijn

Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in stukken. Snijd de paprika en lente-uitjes in stukjes en snijd het pepertje zeer fijn. Verhit wat olijfolie en fruit hierin de paprika, lente-uitjes en pepertje ongeveer 2 minuten. Voeg de paddestoelen en de tijm toe en bak het geheel nog 5 minuten. Schenk de wijn er vervolgens bij en laat het geheel nog even pruttelen. Bind de saus eventueel met wat maizena of allesbinder. Dien de ravioli samen op met het paddestoelenmengsel.