13-04-2009

Clubsandwich met avocado

8 sneetjes bruin casinobrood
50 gram gewassen veldsla
1 avocado, geschild en in plakjes
2 hardgekookte biologische eieren
4 eetlepels (knoflook) mayonaise
2 eetlepels fijngehakte bieslook
1 eetlepel fijngehakte koriander
25 gram gehakte pecannoten
2 trostomaten, in plakjes
½ rode ui, in dunne ringen
versgemalen peper
zout

Snijd de eieren grof en meng ze met de mayonaise, bieslook en koriander. Breng op smaak met peper en zout. Rooster de sneetjes brood en bestrijk ze royaal met de eiersalade en verdeel de veldsla erover. Beleg 4 sneetjes met plakjes avocado er strooi de pecannoten erover. Beleg de ander 2 sneetjes met de plakjes tomaat en uiringen. Leg op 2 borden een sneetje met avocado. Daarop een sneetje met tomaat en het laatste sneetje met avocado. Dek af met het laatste sneetje brood. Snij de sandwiches voorzichtig diagonaal door en steek er eventueel een prikker in.